Tașche cu Zabaione by Chef Marcian Vodnar
30 min
2 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 200g Tașche cu ou Monte Banato
  • 5 gălbenușuri
  • 5 linguri de zahăr
  • o păstaie de vanilie
  • pistil de șofran
  • coaja de la o lămâie
  • 2 linguri cremă de brânză
  • scorțișoară
  • alune de pădure
  • zmeură pentru decor
Mod de preparare

Pasul 1: Într-un bol, puneți 5 gălbenușuri cu 5 linguri de zahăr și semințele unei păstăi de vanilie. Transferați bolul deasupra unui vas cu apă care fierbe și amestecați continuu timp de câteva minute, până când compoziția se îngroașă. Adăugați câteva pistiluri de șofran peste cremă și lăsați-o deoparte.

Pasul 2: Puneți pastele la fiert într-o oală cu apă clocotită și gătiți-le conform instrucțiunilor de pe pachet.

Pasul 3: Radeți coaja unei lămâi și adăugați jumătate din cantitate peste crema fiartă.

Pasul 4: Separat, amestecați 2 linguri de cremă de brânză cu un praf de scorțișoară și restul de coajă de lămâie.

Pasul 5: Tocați alunele de pădure, stoarceți pastele fierte și pregătiți ingredientele pentru plating.

Pasul 6: Într-o farfurie, adăugați pastele fierte, acoperiți-le cu crema Zabaione, apoi garnisiți cu alunele de pădure, pistil de șofran și amestectul de cremă de brânză cu lămâie.

Poftă bună!