Pasul 1: Se pune o oală cu apă la fiert.
Pasul 2: Se taie sparanghelul și se pune într-un bol.
Pasul 3: Într-o tigaie, se adaugă ulei de măsline și se prăjește somonul, condimentat cu sare și piper.
Pasul 4: Se adaugă pastele la fiert în oala cu apă, respectând timpul de fierbere menționat pe ambalaj.
Pasul 5: Între timp, se mărunțește somonul cu ajutorul a două furculițe și se adaugă coaja de lămâie rasă, zeama de lămâie, sparanghelul, smântâna și capere, după gust.
Pasul 6: Se omogenizează amestecul, folosind 50ml de apă de la tăiței și se condimentează cu sare și piper.
Pasul 7: Se strecoară pastele și se adaugă în tigaie, alături de amestecul cu somon.
Pasul 8: Se taie o lămâie în 4 bucăți și se adaugă deasupra amestecului.
Pasul 9: Se așează într-o farfurie și se savurează.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.