Pasul 1: Curățați dovleacul și tăiați-l în cubulețe, apoi căliți-l într-o tigaie încinsă, cu puțin ulei, timp de câteva minute. Adăugați și sucul de mere și lăsați-l la fiert.
Pasul 2: Separat, stingeți amidonul cu supa de legume, adăugați smântâna lichidă și turnați compoziția în tigaie, amestecând ușor pentru a o încorpora. Condimentați cu sare, piper și nucșoară, apoi puneți capacul și lăsați amestecul să fiarbă timp de 10 minute.
Pasul 3: Între timp, fierbeți pastele al dente în apă cu sare.
Pasul 4: După ce pastele au fiert, adăugați-le peste compoziția din tigaie, amestecând bine pentru a combina toate ingredientele. La fnal, adăugați oțetul și încorporați-l în preparat.
Pasul 5: Serviți pastele într-o farfurie, garnising preparatul cu brânză feta și câteva frunze de salvie.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2025. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.