Tagliatelle cu gălbiori
30 min
3 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 200g tagliatelle Monte Banato
  • 300g unt
  • 1 ceapă roșie
  • 3 căței de usturoi
  • 200g gălbiori
  • 200ml smântână de gătit
  • 100g parmezan
  • sare
  • piper
  • boia
  • pătrunjel mărunțit
Mod de preparare

Pasul 1: Într-o oală, se pune apă la fiert pentru paste.

Pasul 2: Între timp, se lasă untul la topit într-o tigaie și se călește ceapa și usturoiul.

Pasul 3: Se adaugă gălbiorii și se condimentează cu sare, piper și boia.

Pasul 4: Se adaugă smântâna de gătit și parmezan ras.

Pasul 5: Se adaugă pastele fierte în compoziție și se amestecă.

Pasul 6: Se servește în farfurie și se savurează cu pătrunjel proaspăt.

Poftă bună!