Tagliatelle cu creveți
25 min
2 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 200g tagliatelle Monte Banato
  • 200g creveți
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă verde
  • 3 căței de usturoi
  • 1 lingură smântână
  • 1 lingură maioneză
  • 1 lingură pastă paprika
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță piper
  • 1 linguriță fulgi de chili
  • 1 linguriță usturoi granulat
Mod de preparare

Pasul 1: Într-o oală cu apă se pun pastele la fiert.

Pasul 2: Între timp, într-un bol se condimentează creveții cu sare, piper, usturoi granulat și fulgi de chili.

Pasul 3: Se pune într-o tigaie ulei de măsline și se călește ceapa și usturoiul.

Pasul 4: Se adaugă creveții în tigaie.

Pasul 5: Într-un bol, se pregătește sosul format din smântână, maioneză și pasta paprika.

Pasul 6: Se adaugă în tigaie pastele fierte și se amestecă cu sosul.

Pasul 7: Se adaugă pătrunjel verde proaspăt.

Pasul 8: Se servește în farfurie și se savurează.

Poftă bună!