Pasul 1: Se pune la fiert o oală cu apă și sare.
Pasul 2: Se adaugă mazărea la fiert.
Pasul 3: Se separă mazărea de apă într-un vas mare și se introduc pastele în aceeași oală în care a fiert mazărea, respectând timpul de fierbere al pastelor, menționat pe ambalaj.
Pasul 4: Între timp, se mărunțesc 6 frunze de mentă și se adaugă peste vasul cu mazăre, împreună cu parmezan, smântâna de gătit, usturoi zdrobit, ulei de măsline și coaja de lămâie rasă.
Pasul 5: Se zdrobește amestecul și se condimentează cu sare și piper.
Pasul 6: Se strecoară pastele și se adaugă peste amestecul de mazăre.
Pasul 7: Se așează într-o farfurie și se savurează cu parmezan presărat.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.