Scoici cu dovleac, spanac și nuci
30 min
3 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 400g scoici Monte Banato
  • ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • 300g dovleac
  • 300ml supă de legume
  • 300ml smântână de gătit
  • 300g spanac
  • nucă prăjită
  • sare
  • piper
  • nucșoară
Mod de preparare

Pasul 1: Într-o tigaie, se pune la călit usturoiul tocat mărunt și se condimentează cu sare, piper și nucșoară.

Pasul 2: Se adaugă dovleacul tăiat cuburi și supă de legume și se lasă la fiert.

Pasul 3: Se amestecă compoziția cu blenderul și se adaugă smântâna de gătit, spanac și parmezan ras.

Pasul 4: Se adaugă pastele fierte peste compoziție și se amestecă.

Pasul 5: Se servește într-o farfurie cu nucă prăjită deasupra.

Poftă bună!