Pasul 1: Roşiile se opăresc, se decojesc, se scot sâmburii şi se taie bucăţele.
Pasul 2: Se amestecă muștarul, oţetul și uleiul de măsline, se adaugă sare şi piper după gust. Apoi se adaugă roşiile.
Pasul 3: Pastele făinoase şi tarhonul se introduc în apă sărată clocotindă şi se fierb până devin „al dente”. Se scot pastele din apă, se ţin sub jet de apă rece, se lasă să se scurgă bine, apoi se adaugă în sosul de roşii.
Pasul 4: În apa de la paste se fierbe mazărea și se lasă să se răcească, apoi se adaugă peste paste.
Pasul 5: Într-un bol, se amestecă bine toate ingredientele.
Pasul 6: Frunzele de salată verde se dispun pe farfurii, deasupra se aranjează salata de paste şi bucăţile de peşte.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.