Pasul 1: Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie, peste care se adaugă cușcușul care se călește ușor. Adăugați apă, sare și piper și lăsați Cuș-cușul la fiert timp de aproximativ 10 minute, până când devine pufos.
Pasul 2: Între timp, tocați dovlecelul, broccoli, conopida, morcovul și ardeiul roșu în bucăți mici, apoi zdrobiți cățelul de usturoi.
Pasul 3: Într-o altă tigaie, încălziți puțin ulei de măsline peste care adăugați broccoli, conopida, morcovul, ardeiul și dovlecelul, împreună cu usturoiul zdrobit. Legumele se sotează timp de 2-3 minute, suficient cât să prindă o ușoară rumenire, dar să rămână crocante. Spre final, adăugați ceapa verde și roșiile cherry tăiate.
Pasul 4: După ce cușcușul este gata, adăugați-l peste legumele rumenite și amestecați bine pentru a combina aromele și texturile.
Pasul 5: Asezonați salata cu un dressing preparat din ulei de măsline, sucul și coaja de lămâie, pătrunjel tocat, sare și piper.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.