Pasul 1: Se toacă mărunt morcovul, ceapa, usturoiul, tija de apio și carnea de pui.
Pasul 2: Într-o tigaie mare, se călesc legumele și carnea de pui și se lasă câteva minute la înăbușit.
Pasul 3: Se adaugă pulpa de roșii strivită puțin, apă, sare, piper, cimbru și se lasă compoziția la foc foarte mic pentru 2-3 ore, fără capac.
Pasul 4: Se amestecă compoziția regulat și se completează cu apă.
Pasul 5: Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet și se adaugă peste sosul ragù.
Pasul 6: Se servesc pastele într-o farfurie cu parmezan ras și cimbru uscat.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.