Pasul 1: Se taie ardeiul, dovlecelul, roșiile cherry, pieptul de pui și se toacă mărunt ceapa verde, peperoncino și usturoiul.
Pasul 2: Într-o tigaie, se prăjesc bucățile de pui cu usturoiul pisat și peperoncino până când se rumenesc.
Pasul 3: Se adaugă legumele si se lasă 1-2 minute.
Pasul 4: Se pun pastele la fierct, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Pasul 5: După ce s-au fiert pastele, se scurg și se adaugă în tigaie, peste legume și carenea de pui.
Pasul 6: Se așează pe o farfurie și se savurează cu bastonașe crude de ardei și dovlecel, frunze de busuioc, ulei de măsline și piper, după gust.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.