Piept de pui cu fusilli și legume
20 min
2 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 120g spirale cu ou (fusilli) Monte Banato
  • 1 piept de pui dezosat, fără piele, Fragedo
  • 50g ceapă verde
  • 20g usturoi verde
  • frunze baby spanac
  • frunze de busuioc
  • 1/2 ardei capia
  • 1/2 ardei gras
  • 1 dovlecel mediu
  • 4 roșii cherry
  • peperoncino
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Pasul 1: Se taie ardeiul, dovlecelul, roșiile cherry, pieptul de pui și se toacă mărunt ceapa verde, peperoncino și usturoiul.

Pasul 2: Într-o tigaie, se prăjesc bucățile de pui cu usturoiul pisat și peperoncino până când se rumenesc.

Pasul 3: Se adaugă legumele si se lasă 1-2 minute.

Pasul 4: Se pun pastele la fierct, conform instrucțiunilor de pe pachet.

Pasul 5: După ce s-au fiert pastele, se scurg și se adaugă în tigaie, peste legume și carenea de pui.

Pasul 6: Se așează pe o farfurie și se savurează  cu bastonașe crude de ardei și dovlecel, frunze de busuioc, ulei de măsline și piper, după gust.

Poftă bună!