Pasul 1: Într-un vas, se adaugă roșiile întregi și se condimentează cu sare, piper, oregano și se omogenizează cu ulei de măsline.
Pasul 2: În mijlocul vasului, se adaugă brânza feta și se adaugă peste ea ulei de măsline și oregano.
Pasul 3: Se adaugă în compoziție cățeii de usturoi întregi.
Pasul 4: Se adaugă vasul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pentru 40 de minute.
Pasul 5: Între timp, se fierb pastele într-o oală.
Pasul 6: Se scoate vasul din cuptor și se amestecă compoziția.
Pasul 7: Se adaugă peste sos pastele fierte și se amestecă compoziția.
Pasul 8: Se servește într-o farfurie și se savurează.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.