Pasul 1: Într-o oală mare, puneți apa la fiert împreună cu sarea. Când apa începe să fiarbă, adăugați pastele și lăsați-le să fiarbă timp de 5-6 minute, cu un minut sau două mai puțin decât scrie pe ambalaj.
Pasul 2: Separat, fierbeți mazărea, broccoli și sparanghelul tăiat timp de 3-4 minute, apoi scurgeți-le și păstrați-le deoparte.
Pasul 3: Într-o tigaie mare, încingeți uleiul de măsline la foc mediu. Adăugați cățeii de usturoi tocați și lăsați-i să se rumenească ușor. Apoi, adăugați feliile de ardei galben și roșiile cherry, amestecând ușor. Gătiți legumele timp de aproximativ 2-3 minute, până când se înmoaie.
Pasul 4: Când pastele sunt gata, scurgeți-le și păstrați un polonic din apa de fierbere. Adăugați pastele în tigaie peste legumele sotate și amestecați ușor, adăugând puțină apă de la paste, pentru a ajuta sosul să se lege.
Pasul 5: Adăugați coaja rasă de lămâie, sare și piper după gust. Asezonați cu sare și piper, încorporați parmezanul, mozzarella și busuiocul proaspăt, amestecând ușor pentru a omogeniza ingredientele.
Pasul 6: Porționați pastele în farfurii adânci, presărați parmezanul ras deasupra și decorați cu câteva frunze de busuioc proaspăt.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.