Paste în stil elvețian by Chef Jakob Hausmann
30 min
4 persoane
Ușor
Ingrediente
  • 200g Penne Monte Banato
  • 4 cartofi
  • 1 ceapă
  • 150g bacon mărunțit
  • 200g cașcaval ras
  • 250g smântână de gătit
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • nucșoară
Mod de preparare
Pasul 1: Curățați cartofii și tăiați-i, apoi puneți-i la fiert în apă cu sare.
Pasul 2: Condimentați apa pentru paste și fierbeți pastele al dente, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Pasul 3: Tăiați ceapa julien și puneți-o la călit împreună cu baconul.
Pasul 3: Amestecați pastele și cartofii cu baconul și ceapa.
Pasul 4: Amestecați oul cu smântâna și condimentați cu nucșoară și sare.
Pasul 5: Într-o tavă de copt, așezați în straturi pastele, apoi cașcavalul.
Pasul 6: Turnați compoziția de ou și smântână peste paste.
Pasul 6: Gătiți la cuptor timp de 10-15 min la 150 °C.
Poftă bună!
Încearcă și alte rețete