Paste cu ragu de linte
30 min
4 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 500g spaghetti Monte Banato fără ou
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă mare
  • 3 căței de usturoi
  • 1 țelină apio
  • 1 morcov mare
  • 5 ciuperci
  • 400g linte
  • sare
  • piper
  • 300ml pastă de roșii
  • 300ml supă de legume
Mod de preparare

Pasul 1: Într-o tigaie, se adaugă ulei de măsline și se călește ceapa și usturoiul.

Pasul 2: Se adaugă țelină și morcov.

Pasul 3: După câteva minute, se adaugă ciupercile și lintea, iar compoziția se condimentează cu sare și piper.

Pasul 4: Se adaugă pastă de roșii și supă de legume, apoi se lasă la fiert.

Pasul 5: Între timp, se fierb pastele într-o oală cu apă, conform specificațiilor de pe pachet.

Pasul 6: După ce pastele s-au fiert, se strecoară și se servesc într-o farfurie, împreună cu ragu-ul de linte.

Pasul 7: Se adaugă busuioc verde și se savurează.

Poftă bună!