Pasul 1: Într-o tigaie, se adaugă ulei de măsline și se călește ceapa și usturoiul.
Pasul 2: Se adaugă țelină și morcov.
Pasul 3: După câteva minute, se adaugă ciupercile și lintea, iar compoziția se condimentează cu sare și piper.
Pasul 4: Se adaugă pastă de roșii și supă de legume, apoi se lasă la fiert.
Pasul 5: Între timp, se fierb pastele într-o oală cu apă, conform specificațiilor de pe pachet.
Pasul 6: După ce pastele s-au fiert, se strecoară și se servesc într-o farfurie, împreună cu ragu-ul de linte.
Pasul 7: Se adaugă busuioc verde și se savurează.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.