Pasul 1: Într-o oală cu apă, se pun la fiert melcișorii.
Pasul 2: După ce pastele s-au fiert, se strecoară și se pun într-un bol, unde se condimentează cu mac și zahăr pudră.
Pasul 3: După ce se amestecă compoziția, se adaugă vișinele.
Pasul 4: Între timp, se prepară sosul de vanilie într-o oală cu lapte încălzit, în care se adaugă păstaie de vanilie, după gust.
Pasul 5: Într-o altă oală, se pun gălbenușurile, zahărul și făina și se amestecă continuu, împreună cu laptele turnat încet peste compoziție.
Pasul 6: Se servesc pastele în farfurie și se savurează cu sosul de vanilie.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.