Pasul 1: Pentru prepararea pesto-ului de fistic, se decojește fisticul și se adaugă în blender, împreună cu uleiul de măsline, parmezanul ras și frunzele de busuioc.
Pasul 2: Se taie creveții și pulpele de pui.
Pasul 3: Într-o tigaie încinsă, se adaugă uleiul de măsline, usturoiul și peperoncino.
Pasul 4: Se adaugă în tigaie puiul și creveții, iar după câteva minute, se adaugă sosul de roșii și se lasă la fiert.
Pasul 5: Între timp, într-o oală se pune la fiert apa pentru paste, care se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet.
Pasul 6: Se adaugă pastele fierte în tigaie, peste carnea de pui și creveți și se amestecă compoziția.
Pasul 7: Se așează pastele pe un platou întins și se savurează cu fulgi de parmezan, cimbru sau oregano, și pesto de fistic.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.