Melci spiralați cu pulpe de pui by Chef Marcian Vodnar
40 minute
4 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 400g Melci spiralați cu ou Monte Banato
  • 1 caserolă pulpe de pui Fragedo by Transavia
  • iaurt
  • 1 ceapă roșie
  • ulei de măsline
  • suc de roșii cu busuioc
  • 1 lingură sana
  • sare
  • boabe de piper
  • parmezan ras
  • busuioc proaspăt
  • cimbrișor proaspăt
Mod de preparare
Pasul 1: Taie pulpele de pui dezosate în cubulețe și asezonează-le bine cu sare, apoi adaugă și iaurtul și presară cimbrișor proaspăt. Amestecă bine și lasă-le la marinat.
Pasul 2: Toacă mărunt ceapa și prăjește-o în ulei până când devine translucidă, apoi adaugă carnea marinată în tigaie și gătește-o timp de câteva minute.
Pasul 3: Adaugă sucul de roșii cu busuioc peste carne, adaugă sare și, după ce a fiert timp de câteva minute, adaugă două linguri de sana peste sosul din tigaie.
Pasul 4: Pune pastele la fiert, în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet. După ce au fiert, scurge-le și adaugă-le peste sosul din tigaie.
Pasul 5: Pentru a oferi și mai multă cremozitate sosului, adaugă, la final, puțin parmezan ras în compoziție și amestecă bine.
Pasul 6: Servește melcii spiralați cu pulpe de pui pe o farfurie și garnisește preparatul cu boabe de piper zdrobite și frunze proaspete de busuioc.
Poftă bună!