Pasul 1: Într-o tavă, se adaugă ceapa tăiată, ardeii, zucchini și vânăta tăiate cuburi și se condimentează cu sare și piper.
Pasul 2: Se adaugă amestecul de legume la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pentru 30 de minute.
Pasul 3: Se scoate tava din cuptor și se adaugă roșiile întregi.
Pasul 4: Se amestecă compoziția și se mai lasă la cuptor pentru 20 de minute.
Pasul 5: Între timp, se pregătește sosul de bechamel într-o oală.
Pasul 6: Se adaugă la fiert untul care se lasă la topit și se amestecă cu făină.
Pasul 7: Se adaugă lapte, brânză cheddar și se condimentează compoziția cu sare, piper și nucșoară.
Pasul 8: Se scoate tava de legume din cuptor și se adaugă măsline și se amestecă compoziția cu pastă de roșii.
Pasul 9: Într-o tavă, se pregătește construcția, începând cu sosul bechamel, foile de lasagna, amestecul de legume, mozzarella și cașcaval, repetându-se acest proces până se ajunge la nivelul dorit.
Pasul 10: Se lasă la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pentru 30-34 de minute.
Pasul 11: Se servește în farfurie și se savurează.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.