Pasul 1: Într-o tigaie, amestecați 2 linguri ulei de nucă cu 200g Cuș-Cuș Monte Banato peste care adpugați suficientă apă cât să acopere toate pastele. Lăsați la fiert timp de 10 minute.
Pasul 2: Tăiați pieptul de pui în fâșii și condimentați-l cu sare, apoi lăsați-l deoparte.
Pasul 3: Tocați legumele și sotați-le în 2 linguri de ulei încins timp de câteva minute, apoi se condimentează cu sare și cimbrișor proaspăt.
Pasul 4: Prăjiți feliile de piept de pui într-o tigaie încinsă, cu 2 linguri de ulei de nucă și câteva fire de cimbrișor proaspăt. Stoarceți zeama de la o jumătate de lămâie peste compoziția din tigaie.
Pasul 5: În tigaia în care ați prăjit puiul, adăugați legumele sotate și Cuș-Cușul fiert și amestecați-le bine.
Pasul 6: Peste compoziția din tigaie, adăugați bucățele de brânză aromată cu nucă sau orice alt tip de brânză moale preferați, apoi amestecați.
Pasul 7: Mărunțiți câteva alune de pădure și presărați-le peste compoziția din tigaie.
Pasul 8: Serviți cald și decorați preparatul cu microplante.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2025. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.