Copănele de pui și spaghete în sos de roșii
40 min
2 persoane
Mediu
Ingrediente
  • 120g spaghetti din făină de grâu dur Monte Banato
  • 4 pulpe de pui inferioare, cu piele, Fragedo
  • 1 ceapă medie
  • 200ml sos de roșii
  • 2-3 căței de usturoi
  • 4-6 ciuperci champignon
  • ulei de măsline
  • parmezan ras
  • pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Pasul 1: Se taie mărunt ceapa, usturoiul și ciupercile și se călesc, într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline.

Pasul 2: Se adaugă copănelele și se prăjesc pe fiecare parte, aproximativ 2 minute.

Pasul 3: Se toarnă sosul de roșii, se condimentează cu sare și piper și se lasă la fiert, aproximativ 20 de minute.

Pasul 4: Între timp, se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.

Pasul 5: Se toarnă spaghetele în tigaie, peste sos, și se amestecă.

Pasul 6: Se servesc pastele pe o farfurie și se pun pe deasupra câte 2 copănele, parmezan ras și pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!

Încearcă și alte rețete