Pasul 1: Se taie mărunt ceapa, usturoiul și ciupercile și se călesc, într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline.
Pasul 2: Se adaugă copănelele și se prăjesc pe fiecare parte, aproximativ 2 minute.
Pasul 3: Se toarnă sosul de roșii, se condimentează cu sare și piper și se lasă la fiert, aproximativ 20 de minute.
Pasul 4: Între timp, se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Pasul 5: Se toarnă spaghetele în tigaie, peste sos, și se amestecă.
Pasul 6: Se servesc pastele pe o farfurie și se pun pe deasupra câte 2 copănele, parmezan ras și pătrunjel proaspăt tocat.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.