Pasul 1: Într-un bol mare, bateți ouăle împreună cu zahărul până când acestea se omogenizează. Apoi, adăugați coaja rasă de lămâie pentru un plus de aromă, smântâna pentru gătit, untul topit, laptele și praful de copt. Amestecați toate ingredientele până când obțineți o compoziție omogenă.
Pasul 2: Adăugați fideaua scurtă în amestecul pentru budincă și încorporați-o bine, pentru a asigura o distribuție uniformă a acesteia.
Pasul 3: Turnați compoziția obținută într-o tavă de copt. Cu ajutorul unei spatule, nivelați compoziția, astfel încât fideaua să fie distribuită uniform în tavă.
Pasul 4: Preîncălziți cuptorul la 180°C și coaceți budinca timp de 30-35 de minute, sau până când aceasta devine aurie și fragedă la atingere.
Poftă bună!
Str. Timişoarei, nr. 4, Reşiţa,
cod 320232, jud. Caraş-Severin, România
e-mail: office@montebanato.ro
tel.: +40 255 210 997
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate PANGRAM S.A.